Saszetki z cukrem to papierowe opakowania jednorazowego użytku, które zawierają zwykle 4 lub 5 gramów cukru białego bądź trzcinowego. Tego typu artykuły zaczęto produkować w drugiej połowie XX wieku w Stanach Zjednoczonych, a ich produkcja była odpowiedzią na oczekiwania klientów kawiarni i restauracji, którzy ze względów higienicznych nie chcieli korzystać z ogólnodostępnych cukiernic.
Obecnie cukier w saszetkach nie tylko stanowi najlepszą metodę słodzenia kawy czy herbaty w lokalu gastronomicznym, ale również jest dobrym sposobem na zareklamowanie się i wypromowanie własnego biznesu. Wspólnie z uznanym przedsiębiorstwem produkującym saszetki można zaprojektować indywidualny wygląd tych opakowań i umieścić na nich logo lub nazwę swojego lokalu. Pod linkiem braco.pl znajduje się więcej informacji na ten temat.
Firmy według kategorii
Usługi remontowo-budowlane
Atrakcje turystyczne i noclegi
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem
Katalog produktów i usług dla każdego
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Baza kursów i szkoleń
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Transport dla Ciebie i firmy
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Baza organizacji i stowarzyszeń